Een foto van jouw oog - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Een foto van jouw oog

Het Oog
Jouw oog heeft heel wat te vertellen!

Wil je een foto van je oog? Dat kan. Meer nog, je krijgt advies over
- je constitutie
- je diathese
- voedingsadvies
- kruidenadvies

Een constitutie vertelt ons hoe het gesteld is met jouw basisgezondheid. M.a.w. voor welke problematieken dien je in je leven rekening te houden. Een constitutie vertelt je over mogelijk klachten die in aanleg aanwezig zijn (daarom nog niet manifest), en dit als gevolg van erfelijkheid.
Waarop dien je te letten voor een goede gezondheid? Wat zijn jouw overgeërfde fysieke zwaktes en sterktes?   

Een diathese vertelt ons hoe je met je gezondheid bent omgegaan. Is je voeding wel de juiste voeding? Welke geneeskrachtige kruiden zijn het best geschikt voor jouw gezondheid? Indien er een ziekte is, is die nog omkeerbaar? Welke aandoeningen heb je in de loop van je leven opgedaan?

De oogiris wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken en op basis van deze observaties worden je de nodige preventieve als curatieve adviezen gegeven.

Ook wordt er een verband gelegd tussen het iris beeld en de psychologische typologie. Ben je een workaholic of is voor jou ontspanning primair? Ben je eerder een vasthoudend iemand die moeilijk te overtuigen bent, of sta je open voor nieuwe dingen? Ben je iemand op wie je kan rekenen, of verander je graag van gedachte? Ben je dominant of volgzaam? Kun jij je gevoelens gemakkelijk uiten, of onderdruk je ze? Ben je een vechter of eerder iemand die de confrontatie ontloopt ? …

HOE VERLOOPT EEN IRISCOPISCHE RAADPLEGING?

Er wordt een afspraak gemaakt. Op deze afspraak wordt een foto genomen van één of beide ogen. Dit duurt 10'. Ongeveer een week later wordt er een bespreking gegeven, en dit via post en mail. De totale prijs bedraagt 40 €.
Wens je de bespreking niet per post of mail te ontvangen, dan kan je een nieuwe afspraak maken. Hiervoor wordt 30 € gevraagd.

HOE ZIET EEN VERSLAG ER UIT?

Klik hier om een voorbeeld te zien: pdf

 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu