Esoteric Healing - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Esoteric Healing

 
Exoterische wetenschap is de wetenschap van alles wat concrete verschijnselen betreft. Esoterische wetenschap is de wetenschap van de energieën die aan de basis liggen van deze concrete verschijnselen.
 
Esoteric healing is het ‘geheel’ maken van twee polariteiten. Het is het tot een eenheid brengen van wat gescheiden of afgescheiden is. Volgens de esoterie is een fysiek of psychisch probleem een gevolg van een scheiding tussen de persoonlijkheid en zijn bezieling. M.a.w. de persoonlijkheid handelt niet overeenkomstig zijn doelstelling of bezieling.
 
Er zijn verschillende manieren om deze samensmelting tussen ziel en persoonlijkheid te herstellen. Wij gebruiken: meditatie – kleurentherapie – gesprekstherapie – esoterische astrologie.
Esoteric healing is een krachtige healing en kan bijgevolg crisis veroorzaken in het menselijk leven. Het is deze crisis die de weg toont naar je werkelijke zelf, gesymboliseerd door de ziel.
Meditatie bestaat uit het dagelijks met aandacht zeggen van mantra’s. Deze mantra’s worden bepaald overeenkomstig astrologische gegevens (geboortedatum en -plaats).
Naast deze meditatie is het ook mogelijk dat er met kleurentherapie wordt gewerkt met als doel om de synthese tussen ziel en persoonlijkheid op te bouwen. De kleuren worden bepaald aan de hand van een visuele kleurentest.
 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu