Kerstpuzzel - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kerstpuzzel

Onze activiteiten

BOUW MEE AAN DE KERSTPUZZEL IN NIEUWPOORT OP 27/12/2019

Net zoals vorig jaar maken we opnieuw een kerstpuzzel, maar ditmaal met 1.000 stukjes (vorig jaar 500 stukjes). Dit spel is ontwikkeld vanuit het idee “ieder mens doet zijn bijdrage aan het grote geheel”.
 
Hoe werkt dit spel?
 
Op vrijdag 27 december wandelt de kerstman tussen 12.00 u 14.30 u in de Albertlaan en omlig­gende straten te Nieuwpoort Bad. U ontvangt van hem een klein geschenkje met drie puzzelstukjes bijgevoegd. Gratis.
 
U brengt de drie puzzelstukjes binnen in de inkomsthal van hotel Sandeshoved, hoek Zeedijk/Goethalsstraat 1 te Nieuwpoort-Bad. Daar wacht de kerstvrouw u op. U plaatst uw drie stukjes in de grote puzzel van 1.000 stukjes. Zo doet u met uw 3 puzzelstukjes een bijdrage aan de gehele puzzel. Deze puzzel is een fotocollage van Nieuwpoort Bad & Stad in kerst­sfeer.
Daar ontvangt u tevens een stukje papier waarop u vrijwillig uw naam schrijft. Dit strookje wordt in een doos gestopt. Om 17.00 u wordt door een onschuldige hand uit deze doos een naam getrokken. De winnaar krijgt een mooi gevulde kerstmand (nog ruimer dan vorig jaar) als aandenken voor zijn of haar deelname - De win­naar zal persoonlijk ver­wittigd worden via mail of sms. Het gehele gebeuren is volledig gratis.
 
Wat gebeurt met die fotopuzzel achteraf? De puzzel wordt geschonken aan hotel Sandeshoved als dank voor het gratis gebruik van zijn accommodatie. Men kan ook deze puzzel van 1.000 stukjes aankopen voor 49.95 €. Dit helpt onze actie financieren.
 
Warme kerstgroetjes van de kerstman en zijn kerstvrouw (Stefaan & Carine) en tot 27 december.
Het gehele gebeuren is volledig gratis en wordt bekostigd door de kersman en -vrouw zelf. Net zoals vorig jaar is deze kerstpuzzel te bekomen aan de prijs van 49.95 €, om zodoende de kostprijs voor ons te verzachten. Indien u deze kerstpuzzel wil, stuur dan een mail naar kerstman en kerstvrouw
 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu