Live Chat - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Live Chat

 
Stefaan en Carine nodigen jullie uit om gezellig bij ons te komen tafelen.
 
Terwijl we genieten van een maaltijd en een glaasje, willen we graag samen met de andere gasten luisteren naar jullie verhalen. Een mooie gelegenheid om mensen te ontmoeten.
 
De onderwerpen kunnen variëren zoals een ervaring, een levensles, een moeilijke of leuke periode uit je leven …
 
Het is de bedoeling om aan de hand van de verhalen of anekdotes er iets van op te steken.  Misschien is er een herkenning, heb je een gelijkaardige ervaring meegemaakt, een gevoel van ‘ik ben niet alleen; ik heb dat ook meegemaakt …’ .

Uit de verhalen kunnen tips gehaald worden van hoe men met bepaalde zaken omgaat. Zo leren we talrijke situaties vanuit verschillende invalshoeken bekijken,  hoe we het anders of niet anders kunnen doen.
Jullie verhalen kunnen gaan over liefde en relaties, angsten, vertrouwen, gevoelens en emoties, ervaringen in je werk en omgeving, je gezin, familie, vriendenkring, levensdoel, geweldloze communicatie, binding en verbinding, leren loslaten, meditatie, geloof en religie, geld en carrière, overgave en meesterschap, seksualiteit, authenticiteit, astrologie, heb je een goed recept die we een volgende keer kunnen klaar maken, lekker eten, je kennis over wijnen, voeding, is er leven na de dood,  over denken en voelen, kanker – depressie – burn-out – CVS – wat is er aan de hand? Scheiden of blijven … je ziet dat over alles en nog wat kan gepraat worden…

Met respect willen we naar elkaar luisteren, zonder te oordelen.

Waar? Bij ons thuis  in privé-sfeer te Nieuwpoort
Wanneer? Elke laatste vrijdag van de maand
Voor wie? Enkel voor deelnemers aan de volle maanmeditatie
Kostprijs? 20 €/persoon incl. aperitief, drank bij de maaltijd en koffie/thee.
 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu